Kačka má nekrofobii!

Nejčersvější novinky, aféry a tajnosti ze zákulisí malé Pravděpodobnosti.
Odpovědět
mylun
Četař
Četař
Příspěvky: 232
Registrován: pát lis 02, 2007 9:18 am
Bydliště: většinou praha

Kačka má nekrofobii!

Příspěvek od mylun »

Co vše v sobě ukrývá Kačka?
Zjistili jsme, že členka kapely Malá pravděpodobnost trpí nekrofobií, neboli strachem z mrtvých. Tuto skutečnost dlouho před veřejností ukrývala, ale neukryla.
Kačka dostala za úkol hlídat garáž ve Vršovicích před zloději. Bylo jí tam však smutno a tak si pozvala na hlídání posilu. Zřejmě se řídila heslem: "Více očí, více vidí." Pomocník ji zřejmě brzy začal lézt na nervy a pravděpodobně došlo ke konfliktům, které skončily smrtí pomocníka.
Kačka nesnesla pohled na mrtvolu a naplno v ní explodovala její nekrofobie. Mrtvolu okamžitě vyhodila do křoví za garáží a domáhala se na ostatních členech kapely, aby ji v hlídání vystřídali. Těm bylo její chování velmi divné, protože si hlídání dosud, s potutelným úsměvem, pochvalovala.
Vše odhalil Zdeněk v momentě, kdy šel močit na své oblíbené místo ke křoví za garáží. Rozhodl se situaci okamžitě a radikálně řešit a pověřil Alexe, aby Kačku okamžitě v garáži zazdil.
Teď již je Kačka bezpečně zazděná v garáži a nemůže ven. Splní to Zdenkovo očekávání a zbaví se tak Kačka nekrofobie? Rozhodně nedostane aerofobii. Může se však v ní vyvinout achlufobie a nebo něco jiného. Budeme vše sledovat!

Čím například může Kačka překvapit můžete studovat na:
seznam fobií
Uživatelský avatar
Zdeněk
Zdeněk - Člen kapely
Zdeněk - Člen kapely
Příspěvky: 524
Registrován: ned led 09, 2005 1:41 pm
Bydliště: Za devatero horami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeněk »

Tak už se to všechno provalilo...
Zdeněk
Odpovědět