Rozhovor s malou Pravděpodobností revival

Nejčersvější novinky, aféry a tajnosti ze zákulisí malé Pravděpodobnosti.
Odpovědět
Frido
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte srp 21, 2007 10:58 am

Rozhovor s malou Pravděpodobností revival

Příspěvek od Frido »

Jako vždy si naše redakce nenechala ujít ani koncert bez řádu a podařilo se nám udělat rozhovor s dosud ne zcela známou kapelou malá Pravděpodobnost revival ve složení Zbyněk Králík - Basa, Aleš Klapka - klávesy a Tomáš Kačur - bicí. Tak tedy zde je:

Odkud pocházíte?

"Tož my zme všeci z Bučovic, ty sů eště kůsek za Brnem. Všeci zme chodili do jednej školy a známe sa už hrozně dlůho."

Proč jste si vybrali právě malou Pravděpodobnost?

"Tak my zme už od tej školy spolem muzicírovali, ale věčinů zme hráli také ty zábabvové věci co sa tak běžne hrajů ne?" No a jednů zme zahlédli po Bučovicách rozvěšané plagáty, že jako dojede nejaká kapela z Prahy a tož zme si řekli, že bysme si mohli jít poslechnůt, jak sa hraje v hlavním městě. No a tehdy sa nám tá jejich muzika jako dosť líbila a tož zme začali hledat nejaké jejich písničky. Tož na internetě zme na jejich stránkách neco našli. Tož zme si to dali stáhnůt a do týdňa zme měli první písničku. Dosť nám teda pomohlo, že vydali to cédéčko."

Kdo byl iniciátorem společného vystoupení?

"Tož my zme nazkůšali písničku Důfám a řekli zme si, že by nebylo špatné s ňou něgde vystůpit né? A Aleša napadlo, že zkusime oslovit rovnů emPéčka. Nejdřív sem mu říkal, že je blbý, že to sa nehodí, ale furt do mňa rýpal a tož sem jim poslal mejla, né? No a za pár dňů telefon, no a ozvalo se enem: "Zdar tady Zdena z emPéček" tož abych řekl pravdu, roztřásly sa ně kolena. No a Zdena že jako vůbec nevěděl, že existujů rivajvli a že ho to jako překvapilo a že to probrali aj z ostatníma, a že všeci sůhlasí a že teda naplánujů nejaký koncert a že sa nám pak ozvů.
Rovnů zme sa dohodli, že kvůli jednej písničce nebudeme vozit nástroje, navíc zme jeli do Prahy vlakem, aby zme sa tam autem nemotali jak kača v čepici. Zdena říkal, že nám půčijů svoje nástroje, což zasa byla pro nás velká česť moct si zahrát s jejich nástrojama."

Jak se vám hrálo před fanoušky malé Pravděpodobnosti?

"No nejdřív zme sa jako báli, co na nás řeknů, esi nás nevypískajů, ale byli fakt zlatí. A jako ten potlesk, to jsme snáď eště nezažili. Fanůšci emPéček sů prostě úžasní."

Můžeme se těšit na nějaký další koncert, třeba jen váš samotný?

"No tož to nevím, sami si eště netrůfáme na samotný koncert, ale ze Zdenů zme sa domluvili, že určitě spolem zasej negdy vystůpíme."
Mgr. Fridolín Chytrý
Redaktor Bulváru
Odpovědět