Stránka 1 z 1

ve zkratce

Napsal: pon lis 12, 2007 10:16 am
od Zdeněk
Katka se nedávno hrozně přejedla Hořickými trubičkami. Zvracela celou noc, ale přivolání záchrané služby statečně odmítala.

Napsal: stř lis 14, 2007 11:08 am
od Frido
Jak se naší redakci podařilo zjistit, byla Katka ke snězení velkého počtu trubiček donucena Zdeňkem a Alexem. Předpokládáme tedy, že celá záležitost skončí u nejvyššího soudu, kde budou Alex se Zdeňkem čelit obvinění z omezování osobní svobody a neposkytnutí první pomoci. Ti však na svoji obhajobu tvrdí, že Katka se sama dobrovolně často účastní podobných soutěží v pojídání čehokoliv a krabičku s trubičkami si ukořistila sama pro sebe a nechtěla jim dát ani jednu. O tom kdo je tedy v právu bude muset rozhodnout soud. Pokud rozhodne ve prospěch Katky, bude Alex navíc čelit obvinění z pokusu o vraždu kvůli předsednickému postu v odborovém svazu malé Pravděpodobnosti.
Nicméně policie zatím shání důvěryhodné svědky. V naší anketě se Vás tedy ptáme: Věříte více Katce, nebo Zdeňkovi a Alexovi?

Napsal: ned lis 25, 2007 10:19 pm
od Katka
jako predseda odboroveho svazu zadam o prideleni minimalne dvou hlasu do hlasovani...

Napsal: ned lis 25, 2007 11:08 pm
od vaaclaf
Samozrejme, spinava intrika to je, jen co dostane clovek funkci uz se ho snazej odstranit a jeste takovymhle necestnym zpusobem.
Zneuzivani jidla by melo byt zakazano zenevskou konvenci!
Navic to neni vuci Katce fer, jen ji nechte uzit si chladneho olova, tak jak ma nato kazdy spravny odborar pravo!
:D

Napsal: úte bře 04, 2008 12:02 am
od mylun
nechci se vtírat do garáže, ale já katce věřím...