2.11.2005 Koncert tří bubeníků

Auto naložené aparátem, připravené k odjezdu na koncert ne a ne nastartovat... Nakonec však Katka, Alex i nástroje dorazili včas. Přesto se začalo asi s 15 minutovým zpožděním. Všichni se netrpělivě ptali kdy už se začne. Nakonec se dočkali. Celé utkání bylo rozděleno na třetiny, znichž každá byla vedena jiným bubeníkem ( cí )

Jako první zazněla píseň "Jako když", v zcela novém kabátě a za bicími seděl host Marian Petržela, který svůj blok zakončil téměř pětiminutovým sólem. Jeho bicí snad nenechaly nikoho chladným.

Jako druhý přišel na řadu Richard Borovička, toho času již bývalý bubeník malé Pravděpodobnosti. Jelikož byl se skupinou nejdéle připadla na něj největší část. Opravdu všechno dal do písničky "Slečno mohu". S kapelou a fanoušky se rozloučil příznačnou písní Umírá starý král.

Richarda ve třetí části koncertu nahradila mladá krev (a mlíko) nová a současná bubenice malé Pravděpodobnosti Katka Borovská. Ta hned zazářila jako Modrá hvězda a v závěru ukázala, že její srdce bije mimo jiné také pro malou Pravděpodobnost. Doufejme že déle než na koncertu. Zdeněk nezapomněl ani na slibovanou legendu k písni "Hovnožrouti". Přesto, že tentokrát nezazněla. A Richard se na ni tak těšil...

Dle ohlasů jsme se líbili a tak doufáme, že rádi příjdete na další koncert. Kdy bude? Sledujte pečlivě sekci bude se dít...

(Autor článku: Alex Ertl)

 

Fotografie naleznete v sekci fotogalerie s datem 2.11.2005.