13.1.2006 Koncert na Proseku

Večer na Proseku zahájila kapela Flegmatici která celou akci rozhodně pěkně nastartovala. Hned po ní pokračovala Půjčovna vzducholodí, která společně s Flegmatiky a malou Pravděpodobností sdílí zkušebnu. Půjčovna vzducholodí představila nového člena, "kouřícího muže".
     Oznámením výsledku 2:2 hokejového utkání Karlovy Vary Pardubice začalo vystoupení malé Pravděpodobnosti. Katka i Zdeněk nastoupili v dresech. Zdeněk měl dres svého oblíbeného týmu Karlovy Vary a Katka reprezentovala své rodiště dresem Slovenským. Alex, jako absolutní nesportovec žádným dresem nedisponuje, proto si vzal alespoň své "mP tričko". Jelikož bylo málo času nestihla malá Pravděpodobnost zahrát vše co už s Katkou umí, ale vybrali ty kusy, které se nejlépe hodily k repertoáru Flegmatiků a Půjčovny vzducholodí. Publikum bylo opravdu dobré a neodbytné. Stále žádalo další a další písničky. Bohužel z časových důvodů už se muselo končit. I tak se přetahovalo o dobrých 15 minut.

Za zmínku rozhodně stojí Zdeňkova hláška: "Tak když jste tak skvělí, tak fakt poslední. Chcete Hvězdu, nebo Kmotra?" a po pár vteřinách výkřiků z publika oznámil: "Tak teda Láska je Děvka."

(Autor článku: Alex Ertl)

 

 Fotografie naleznete v sekci fotogalerie s datem 13.1.2006.