18.9.2006 - 19.9.2006 Druhé nahrávání v Karlových Varech

Pro velký úspěch nahrávání v KV (viz Stalo se v únoru), jsme se rozhodli celou akci zopakovat a rozšířit. Z jednoho nahrávacího dne se staly dva, během kterých se nám povedlo nahrát šest kousků. Ale abychom nepředbíhali, pojďme projít celou akci od začátku... Vyrazili jsme v neděli krátce po poledni a cesta probíhala bez větších komplikací, dokonce s kulturní vložkou - cyklistickým závodem a lehkým odklonem trasy, díky kterému jsme poznali místní okolí a chmelnici. Na místo určení jsme dorazili cca v 16h, ubytovali se a vyrazili za kultúúúrou - Zdeněk na zápas Karlovy Vary vs Litvínov a já s Alexem na kus dobrého žvance... :o))

V pondělí jsme po budíčku a ranní rozcvičce ladili a sestavovali nástroje, samotné nahrávání začalo cca po jedenácté. Do šesti večera, kdy nás už Richard asi nemohl poslouchat a vyhnal nás domů, se nám podařilo nahrát instrumentální části ke čtyřem písničkám a zpěv ke třem z nich...

V úterý jsme výrazně kratší nahrávací čas využili k dohrání zpěvu a přidali ještě další dvě písničky. Díky špatné snídani a skvrnám na slunci se nám celkově v úterý dařilo méně, ale to, co jsme zvrzali my dva s Alexem, dohnal Zdeněk bezproblémovým zpěvem... Shrnuto a podtrženo jsme v úterý večer odjížděli z Varů s šesti písničkami a spoustou nových zážitků.

(Autor: Katka Borovská)

   

Fotografie naleznete v sekci fotogalerie s datem 18.9.2006.