27.2.2007 Koncert v klubu Futurum

Společně se skupinou LAST ESCape vystoupila malá Pravděpodobnost v klubu Futurum. Tentokrát s radostí využijeme komentář blogujícího Paparazziho.


"...Co se týče vlastního vystoupení předkapely, lze konstatovat, že z hlediska znalce i neznalce jejich produkce bylo tentokrát nebývale řáholecké. Svérazný image trojčlenné kapely, jež nemá kytary než basové, umocňoval jejich temné i veselé, diskozující i psychozující tóny. Zvláště toho psycha bylo tentokrát - jak jsme hned včera s kolegou Woodem konstatovali - nějak hodně. Výrazně basový zvuk daný i polohou Zdeňkova hlasu jako obvykle prosvětlovaly a někdy i prořezávaly vysoké, více či méně syntetické tóny kláves. Agresivní pop, jak sama sebe kapela definuje, se nezapřel, stejně jako frontmenova slabost pro vtipy o zvířátkách. V písních, které všechny pocházejí hudbou i textem z hlavy tohoto pána, navíc zazněly i nějaké ty vtipy hudební.

Agresivita tohoto popu, kterou lze chápat jako odvahu k výrazné dynamice a rytmu - který byl dle mého názoru lepší než kdykoliv předtím, byla tím, co umožnilo plynulý přechod mezi produkcemi obou kapel..."

Celý článek obsahující také informace o vystoupení Last ESCape si můžete přečíst zde.

(Autor článku: Paparazzi)

 

Fotografie naleznete v sekci fotogalerie s datem 27.02.2007.