neKoncert v Alabamě
- Mr. Propper
- Uživatel
neKoncert v Alabamě
To si snad děláte legraci že koncert v Alabamě nebude!!! Jakto? Doufám, že to nesouvisí s tornádem Katrina? 

Mr. Propper
Čistota půl zdraví, špína celé.
Čistota půl zdraví, špína celé.
- Mr. Propper
- Uživatel
- Mr. Propper
- Uživatel
- Zdeněk
- Zdeněk - Člen kapely
- Kontaktovat uživatele:
Jo, Richard byl dobrej, ale jak už Hromnice vykecala, v mP skončil. Tedy on tak nějak , netuším, na jak dlouho, hudbu zabalil úplně, takže jeho domovská kapela The Sun už nefunguje vůbec.. na Proseku zabubnuje jiný můj vynikající kamarád a vynikající bubeník Marian - dočtete se v "Bude se dít". Věřte, že je na co se těšit. A do budoucna se nám rýsuje jasná přímka, která vede za bicí Katku. Takže věřte, je na co se těšit. A když už jsem se tak pěkně ropzepsal, děkuji Hromnici a Mr.Propperovi, že nám seženou minimálně dvacet posluchačů na koncert a také na sebe prozradím, že jsem včera složil novou písničku, kterou do Proseku asi nedáme dohromady, ale tím pádem se příště budete mít na co těšit. Tak čau, hezký den,
Zdeněk
- Alex
- Alex - Člen kapely
- Kontaktovat uživatele:
I já pěkně děkuji Hromnici a Mr. Propperovi. To už je jistá dvacítka lidí. To budou zase nervy. 
O své nové písničce mi dnes Zdeněk řekl. Ještě jsem ji neslyšel, ale těším se na ni. Richarda je mi taky líto, ale na druhou stranu se máme všichni na co těšit. Viz oficiální zpráva v sekci "Stalo se..." s datem 6.9.2005.
Mariana na Proseku si rozhodně nenechte ujít. Je to masič jako prase.
Přemýšlím, jestli si nesednu mezi Vás, a nebudu si to užívat s Váma.

O své nové písničce mi dnes Zdeněk řekl. Ještě jsem ji neslyšel, ale těším se na ni. Richarda je mi taky líto, ale na druhou stranu se máme všichni na co těšit. Viz oficiální zpráva v sekci "Stalo se..." s datem 6.9.2005.
Mariana na Proseku si rozhodně nenechte ujít. Je to masič jako prase.

Přemýšlím, jestli si nesednu mezi Vás, a nebudu si to užívat s Váma.