Baskytarista malé Pravděpodobnosti Zdeněk, začal poslední doubou pít víc než obvykle. Zda Zdeněk prochází nějakou krizí se nám zjistit nepodařilo. Domníváme se však, že ztrácí inspiraci pro skládání a rozhodl se ji hledat v alkoholu. Na otázku zda se bude léčit odpověděl jen: "Proč vždyť to je v pohodě." K jeho nadměrnému pití jsme získali také vyjádření klávesisty zmíněné kapely Alexe. Jak sám šokovaně řekl "Dřív takhle nepil!". Závislými na alkoholu jsou v české republice desítky tisíc lidí, "problém" s alkoholem má dle statistik v ČR 25% mužů a 10% žen. Vcelku přesné odhady říkají, že je v ČR zhruba 26.000 alkoholiků! Alarmující je i pití dětí do 18 let. Jak se nám podařilo zjistit dříve pil Zdeněk přibližně jedno pivo za 2 měsíce což v podstatě nic není. Dnes již dospěl do takového stádia, že pije jedno pivo za týden až 14 dní.
Po dlouhé odmlce baskytaristy, která byla způsobena postupnou, ale zásadní změnou jeho životního stylu se opět vrací v plné síle na pódia světových scén. již naplno pohrdá alkoholem a slízává pouze smetanu!
A je to tady! Konečně se to provalilo! Zdeněk na sebe dobrovolně prozradil, že začíná trpět neřízeným obžerstvím! Jak dlouho vydrží? Kam se mu to vrazí? Trénuje již na hermelíny? Co na to Mirek Dušín?
NB bude vše sledovat!
Nekontrolovaným?!? Ale kde, jde o odborníky do detailu vypracovaný plán, který směřuje k jedinému cíli - je to ona slavná paprička na závěr po sedmi hermelínech!
a! díky za připomínku. na koncert pošlu kurýrem nejen 7 hermelínů pro publikum, ale i papričky pro zdeňka.
otázka do diskuze (pokud dokáže webmatlal z toho udělat anketu, tak se může hlasovat): slupne zdeněk na koncertě alespoň jednu darovanou papričku jako malinu?
..no já si říkala, že ta výhra Varů bude asi velkým lákadlem...se sázkou máš pravdu, chce to co nejdřív..jinak z tebe bude chodící sud, jak furt trénuješ a roztahuješ žaludek připomeň mi, abychom se na zítřejší zkoušce domluvili na termínu sázky..
Tady se nám rodí zajímavá rubrika... co bych si tak dal teď? Hmm, sliny už mi tečou z pusy a přitom jsem na nic ještě nepřišel, Pavlov by ze mě měl radost. Viděl bych to na jogurt, i když to není zrovna klasická představa nějaké lákavé chuťovky.
Dal jsem si, a měl jsem na to velkou chuť, pár čerstvých croissantů plněných nugátem a zajedl to ledovými kaštany v bílé čokoládě. K tomu samozřejmě černý čaj. Doporučuji!
Vzorek bohužel nebude. I když záleží na životní filozofii, takže třeba v příštím životě nebo tak. Rozhodně bych Ti ten chuťový zážitek přál..
Dnes bych si dal tučňákovou pizzu a také si ji cestou na zkoušku dám!!
navrhuji jako předkrm filátko z uzeného pstruha s marinovaným listovým salátkem s lupínky červené řepy a limetkovo&bazalkovým dresinkem
pak křehkou kachní pečínku s domácím červeným zelím a špekovým knedlíkem
a zákusek navrhuji jablkový závin s ořechy na vanilkové omáčce s kopečkem domácí zmrzliny