no, upřímně řečeno...velmi těžce se bráním depresím, které se o mě po tom traumatizujícím zjištění pokouší
naštěstí jsem sehnal (spíše ukradl) vaše velmi kvalitní fotky, které teď visí na čestném místě mého bytu a kdykoliv je mi smutno, rád se na ně podívám!
přátelé, děkuji!
Má skrytá ješitnost i má neskrytá ješitnost vždy toužila po tom, aby naše fotky visely v ložnicích, předsíních i na toaletách našich fanoušků, teď se mi konečně tyto touhy plní!!
Naposledy upravil(a) Zdeněk dne pon bře 17, 2008 11:07 am, celkem upraveno 1 x.
Mylun by mohl někoho delegovat kdo bude prodávat před music barem jeho 7 lístku. Ale prosím Vás nedávejte mu za lístek víc než 200,- protože budou falešné a za kus bezcenného papíru je to víc než dost. Také já mám radost že visím u Myluna nad postelí. To jsem si vždycky přál. Možná jako marketingový tah bychom mohli nabízet za nějakou zajímavou částku zapůjčení živého člena kapely malá Pravděpodobnost k libovolnému zavěšení v bytě, na určitou dobu. Jako prvního člena navrhuji toho nejodvážnějšího hlídače, tedy Kačku. Tak co měl by někdo zájem? Na celé odpoledne si zavěsit kačku do předsíně, příjde návštěva Kačka hezky pozdraví. Pozor nenechávat viset po 22 hodině. To začíná usínat a je nevrlá mohla by návštěvu pobouřit, nebo dokonce urazit.
já si kačku nikam věšet nechci. jste nehodní chlapci! asi vám půjdu do lesa vyhlédnout nějaký strom a tam vás na chvíli v zimě pověsím. zdeňka přitom budu krmit nakládanými hermelíny. alexovi nic víc dělat nebudu - zaslouží si to za supercalifragilisticexpialidocius