Odborový svaz malé pravděpodobnosti
- Zdeněk
- Zdeněk - Člen kapely
- Kontaktovat uživatele:
Odborový svaz malé pravděpodobnosti
Minulý týden byly vztahy v malé Pravděpodobnosti výrazně poznamenány zavedením odborů. Zakládajícími členy se stala Katarina Borovská a Alexej Ertl. Smyslem založení odborů podle obou členů byl vzdor proti diktatuře Zdeňka Zajíčka ve skupině a snaha prosadit v hudebním tělesu demokratičtější principy.
"Je to hroznej usurpátor," prohlásila prý Katka, než přišla s novou myšlenkou.
Problémy odborům nastaly již po několika vteřinách existence, kdy se začalo jednat o funkci předsedy.
"Ty ...!" křičel Alex a Katka bleskově oponovala:
"No co? Co? Ty ..., co si o sobě myslíš, ty ..., ..., já sem to vymyslela, tak já budu předseda!"
"... si vymyslela, beze mě si ...!"
Teprve když Zdeněk rozkázal, jakým způsobem se budou v předsednické funkci střídat, ztišily se emoce a nejspíš tím bylo zabráněno krveprolití.
Snad si tedy napříště všichni včas uvědomí, že je lepší dobrý diktáror, nežli špatná demokracie.
"Je to hroznej usurpátor," prohlásila prý Katka, než přišla s novou myšlenkou.
Problémy odborům nastaly již po několika vteřinách existence, kdy se začalo jednat o funkci předsedy.
"Ty ...!" křičel Alex a Katka bleskově oponovala:
"No co? Co? Ty ..., co si o sobě myslíš, ty ..., ..., já sem to vymyslela, tak já budu předseda!"
"... si vymyslela, beze mě si ...!"
Teprve když Zdeněk rozkázal, jakým způsobem se budou v předsednické funkci střídat, ztišily se emoce a nejspíš tím bylo zabráněno krveprolití.
Snad si tedy napříště všichni včas uvědomí, že je lepší dobrý diktáror, nežli špatná demokracie.
Zdeněk