Gratuluju!!
Gratuluju!!
Hromnice
- Alex
- Alex - Člen kapely
- Kontaktovat uživatele:
Akorát všichni zvukaři stáli za zpětnou vazbu...
Ty jeho efekty mě párkrát úplně rozbily. A když mě nerozbily, tak mě minimálně vadily. Ještě že je nedával i na bicí. Příště až (jestli vůbec) budeme hrát na Proseku mu je musím zakázat. Vůbec jsem měl pocit že to chce sabotovat. Hned na začátku mi zhasnul a já neviděl na klávesy
Na druhou stranu to moje hraní nebyla žádná sláva ani když rozsvítil...
Ty jeho efekty mě párkrát úplně rozbily. A když mě nerozbily, tak mě minimálně vadily. Ještě že je nedával i na bicí. Příště až (jestli vůbec) budeme hrát na Proseku mu je musím zakázat. Vůbec jsem měl pocit že to chce sabotovat. Hned na začátku mi zhasnul a já neviděl na klávesy
Na druhou stranu to moje hraní nebyla žádná sláva ani když rozsvítil...
- Zdeněk
- Zdeněk - Člen kapely
- Kontaktovat uživatele:
S Tebou si budu muset promluvit, zní to tady, jako by to znělo úplně tragicky. Nechci zvukaře hájit, protože mě vytočil nenahráním Slečno, mohu?, a zvuk na CD je fakt z těch slabších a v Havranovi jsem byl rovněž rozhozený ozvěnou, ale dalo se to poslouchat pořád docela dobře! I kamarádi, o kterých vím, že jako většina návštěvníků nebudou tvrdit, že to bylo dobré, i když to nestálo za nic, byli spokojení, i když připomínky tu a tam k něčemu samozřejmě měli.
Takže díky, Hromnice, za pochvalu, snažili jsme se a docela jsme se na to nadřeli.
Čau, dobrou noc!
Takže díky, Hromnice, za pochvalu, snažili jsme se a docela jsme se na to nadřeli.
Čau, dobrou noc!
Zdeněk
- Mr. Propper
- Uživatel
- Zdeněk
- Zdeněk - Člen kapely
- Kontaktovat uživatele:
Hm, pět minut chybělo do Švédské trojky.
Tak já na Katku prásknu(když mě mohou fanynky lovit na čokoládu a obaly od ní), že zbožňuje polomáčenky. S prázdným obalem ale asi ani mr. Propper nepořídí vůbec nic..
Tak já na Katku prásknu(když mě mohou fanynky lovit na čokoládu a obaly od ní), že zbožňuje polomáčenky. S prázdným obalem ale asi ani mr. Propper nepořídí vůbec nic..
Naposledy upravil(a) Zdeněk dne pon lis 14, 2005 7:18 pm, celkem upraveno 1 x.
Zdeněk
- Alex
- Alex - Člen kapely
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo Hromnice, máš velkou pochvalu. Už míříš na zlatou Možná budeme muset udělat novou hodnost. Co takhle to řešit stylově a to modrou hvězdou? Modrá hvězda bude vrchol a pak budou dvě modré hvězdy atd... Možná by si mohl Katktu Mr. Propper předcházet paličkama na bicí v dárkovém balíčku společně s polomáčenýma oplatkama . Jo pozor Proppere! Ty paličky musí být taky polomáčené. Vím to moc dobře, neboť při svém posledním bubenickém zákroku jsem jí je rozštípal.
- Katka
- Čestný člen malé Pravděpodobnosti
- Kontaktovat uživatele:
Safra, zas pozdě, už mě napráskali za polomáčenky všeho druhu jsem schopná vraždit , polomáčené paličky beru taky, jako ty v Poličce, které Alex nerozštípal, ale totálně okousal a rozžužlal ) teď mě napadlo, že kdybych ze sebe dělala tajemný hrad v Karpatech a něco prozradila jen na koncertech, třeba by chodilo ještě víc lidí
- Norbert A.
- Nováček
Przjspiewek
Bytt se zpozzdenjm, pripogugi se teezz ke gratulaci k poslednjmu konsertu, mysljm, zze gste to zvlaadli pieknie. No a ge-li paatek 25. XI., pak maa swaatek Katerzina, a tedy wssechno neilepssj!
- Mr. Propper
- Uživatel
- Mr. Propper
- Uživatel
- Mr. Propper
- Uživatel
- Mr. Propper
- Uživatel
- Mr. Propper
- Uživatel
- Mr. Propper
- Uživatel
Tak konecne i ja se muzu pochlubit nejakym prvenstvim.
Prestoze Hromnici miluju tak mam radost, ze jsem ji trumfnul
Jsem prvnim prispevatelem v roce 2006
Rad bych tedy popral male Pravdepodobnosti v tomto roce mnoho uspechu
spousty novych dobrych pisnicek a nam vsem co nejvic jejich koncertu.
Prestoze Hromnici miluju tak mam radost, ze jsem ji trumfnul
Jsem prvnim prispevatelem v roce 2006
Rad bych tedy popral male Pravdepodobnosti v tomto roce mnoho uspechu
spousty novych dobrych pisnicek a nam vsem co nejvic jejich koncertu.
Mr. Propper
Čistota půl zdraví, špína celé.
- Mr. Propper
- Uživatel
- Mr. Propper
- Uživatel
- Mr. Propper
- Uživatel
Grrrr rikal jsem si ze uz bych to mel udelat, ale porad jsem nemel dost casu No neva najdu si jine prvenstvi. Tak kazdopadne gratuluju jako druhorady. Taky se mi to libilo. Az na jednu malickost malem jsem dostal pres drzku kdyz jsem oslovil jednu slecnu, jestli by nesla na kafe. Byl jsem za uchyla. Tak jsem se radsi uklidil a vychutnaval si koncert.
Na prave strane byla fajn skandujici bandicka Kolik lidi musi byt na zalozeni Fan klubu? Ze bych byl prvni kdo to udelal. MP Zdar!!!
Jo jeste bych chtel jakozto prvni pochvalit ty cizojazycne veci na uvodni strance. To je dobry. Hujer metelesku blesku. Akorat ty divny rusky pismenka jsem neprecet.
Na prave strane byla fajn skandujici bandicka Kolik lidi musi byt na zalozeni Fan klubu? Ze bych byl prvni kdo to udelal. MP Zdar!!!
Jo jeste bych chtel jakozto prvni pochvalit ty cizojazycne veci na uvodni strance. To je dobry. Hujer metelesku blesku. Akorat ty divny rusky pismenka jsem neprecet.
Mr. Propper